BIOGRAPHY

“We wanna put the rock music on the dancefloor”

A zenekar tagjait a rockzene mellett a pop és az elektronikus zene sokszínűsége inspirálja. Ezek az izgalmas hatások a dalokban és a koncerteken is érezhetők lesznek.

A Decadancer bár csak tavaly alakult, tagjai mindenkinek ismerősek lehetnek: Ficzkó András énekes a Machine Mouse frontembereként, Mátyás Attila az F.O.System és a Sex Action gitáros/énekeseként vált ismertté, Fűzfa (Pocky) Zoltán basszusgitáros a Kiss Forever Band tagjaként járja a világot közel két évtizede, Gerő Balázs dobos pedig tíz éve Mátyás Attila szóló projektjében zenél és több alkalommal lépett fel a Sex Action zenekar session dobosaként.

 

A post-wave stílust képviselő csapatot a rockzene mellett a pop és az elektronikus zene sokszínűsége inspirálja, ennek bizonyítéka az alábbi videó, amellyel igyekeznek letarolni a világot és amit a Playboy.hu-n láthatsz először!

A 80-as évek wave és szintipop világának szeretete mindannyiunk számára meghatározó volt. Régóta szerettünk volna közösen is zenélni és valami egész más, tőlünk szokatlan hangzású zenét csinálni. Olyat, ami izgalmas, táncolható modern rockzene. Erre most jött el az idő.